perjantai 23. syyskuuta 2011

Kynnys karting aloittamiseen liian korkea?

Voisin kuvitella, että karting kiinnostaisi kaikkia vauhdista pitäviä, tyttöjä sekä poikia. Harva sitä kuitenkaan lähtee kuitenkaan kokeilemaan, miksi? Mielikuvana tulee ehkä mieleen, että se on niin kallista...eikä muuten ole! Kilpaileminen ylemmissä luokissa on sitten oma juttunsa kuten muissakin lajeissa. Taitaa yksi suurimmista syistä olla se ettei ihmiset edes tiedä missä ja miten pääsee kokeilemaan. Pitäisi varmaan järkestää "markkinointikampanja"!
Seuroilla olisi asian suhteen paljon tekemistä. Tiedän tiedän; "helppo huudella puskista, tule itse järjestämään" :)
No kerhoillat ja vastaavat on hyvä alku. Ne jotka radalle tulee saa helpolla ja vaivattomasti ensituntuman lajiin. Innokkaimmat alkaa tietenkin sitten kysellä, että mistäs niitä autoja voi hommata, mitä maksaa jne... No siinä kohtaa löytyy vielä helposti apuja. Joltain seuran jäseneltä tai tutulta, tutun tutulta tms ehkä jopa autokin edullisesti. No näin on saatu harrastus alkuun. On auto ja ajovarusteet ja paljon intoa...mitäs sitten...tässä kohtaa moni huomaa olevansa "yksin". Varsinkin jos auto ei toimi tms. Oikeasti apuja kyllä saa jos ymmärtää kysyä. Meillä homma meni enemmän p*se edellä puuhun ja pää edellä alas...no oppi ne asiat niinkin. Helpommalla pääsee kun kysyy :)
Tässä tullaan taas uuteen ongelmaan: Ne jotka parhaiten tietää kiertää kaikki viikonloput kisoja. Ei ne käy enää ajelemmassa muuten vaan radalla. Kisoja kiertävien tietotaidon kun saisi jollain siirrettyä, edes murto-osan, uusille harrastajille niin se palvelisi lajia paljon. Keksikääpä tähän keino! Tällainen blogi kirjoittelu voisi olla yksi tapa. Tai vielä parempi olisi seuran www-sivuilla oleva tekniikka palsta tms. Olisiko siinä ensiapu "hiljaisen tiedon siirtämiseen". Sitä jään pohtimaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti